Rezept Chocolate Brownies

brownies

Chocolate Brownies
Noch mehr leckere Rezepte
Dieses Rezept:
Melden
Drucken
Kochbuch
Favorit
0
Kommentare
(0)
Dieses Rezept:
Melden
Drucken
Kochbuch
Favorit

Rezeptinfos

Schwierigkeitsgrad
leicht

Zutaten

375 g
175 g
7
750g
175 g
gesiebtes Mehl
3/4 tl
375 g

Zubereitung

  1. 1.

    First melt the butter & chocolate on top the stove over some water.Once melted remove from the heat and add all the other ingredients and mix well.
    Bake in a pre heated oven (180c gas mark 4) for 30 minutes or until the mixture starts to shrink from the sides and the centre feels spongy to touch.Leave the mixture in the tin to cool for 10 minutes before dividing into squares and tranfer to a cooling rack to finish cooling.
    Incorporating sour cream / creme fraiche in your brownie mix makes for incredibly moist brownies with a nice crunchy crust.

Dieses Rezept:
Melden
Drucken
Kochbuch
Favorit
Rezept bewerten:
(0)

Rezeptkategorien

Anzeige
Anzeige

Kommentare zum Rezept

Hier könnte dein Kommentar stehen ...
Noch nicht eingeloggt?

Hier könnte dein Kommentar stehen :-)

Login