Rezept Cordon Rouge

Lievelingsrecept van...............

Cordon Rouge
Noch mehr leckere Rezepte
Dieses Rezept:
Melden
Drucken
Kochbuch
Favorit
Bearbeiten
0
Kommentare
(0)
Dieses Rezept:
Melden
Drucken
Kochbuch
Favorit
Bearbeiten

Rezeptinfos

Portionsgröße
1
Schwierigkeitsgrad
leicht

Zutaten

1 plak
gekookte ham
2 plakken
tomaat
1
ei
panermeel
peper/zout

Zubereitung

  1. 1.

    Bestrooi de schnitzel met peper en zout. Leg er de gekookte ham en de tomatenschijven op.

  2. 2.

    Vouw de schnitzel dicht en zet alles vast met houten prikkertjes, zodanig dat tijdens het braden de ham en tomaat niet uit kunnen vallen.

  3. 3.

    Haal de schnitzel door het los geklopte ei en de paneermeel.

  4. 4.

    Bak de schnitzel aan beide kanten goudbruin en blus af met water of wijn. Laat 2 uurtjes zachtjes sudderen.

  1. 5.

    overgiet deze cordon rouge met een saus hollandaise of leg hem even onder de grill met en plak oude kaas

Dieses Rezept:
Melden
Drucken
Kochbuch
Favorit
Bearbeiten
Rezept bewerten:
(0)
Anzeige
Anzeige

Kommentare zum Rezept

Hier könnte dein Kommentar stehen ...
Noch nicht eingeloggt?

Hier könnte dein Kommentar stehen :-)

Login