Rezept Grüner Spargel auf Misobutter

Grüner Spargel, Misobutter, pochierte Eier

Grüner Spargel auf Misobutter
Noch mehr leckere Rezepte
Dieses Rezept:
Melden
Drucken
Kochbuch
Favorit
Bearbeiten
0
Kommentare
(0)
Dieses Rezept:
Melden
Drucken
Kochbuch
Favorit
Bearbeiten

Rezeptinfos

Schwierigkeitsgrad
leicht

Zutaten

1 EL
1 EL
Misopaste, hell
0,5 TL
Sherry-Essig
1 Bund
grüner Spargel
2 TL
2
2 EL
weißer Essig
Salz, Pfeffer

Zubereitung

  1. 1.

    Adapted from David Chang.
    1. Preheat the oven to 475°F. Coat the asparagus with the olive oil and
    place in a roasting pan. Sprinkle with a pinch of salt and a few cracks of
    black pepper. Cook in the oven for about 12 to 15 minutes.
    2. Meanwhile, add the butter, miso paste, and sherry vinegar to a large bowl
    and whisk until smooth.
    3. Bring a small pot of water to a boil. Add the white vinegar, and then
    turn the heat to a very gentle simmer. Carefully slide the two eggs into the
    water and cook until the whites have set, about 3 to 5 minutes. Remove with
    a ladle.
    4. Place the asparagus on a serving dish. Top with the miso butter and the
    poached eggs. Season with salt and pepper to taste.

Dieses Rezept:
Melden
Drucken
Kochbuch
Favorit
Bearbeiten
Rezept bewerten:
(0)
Anzeige
Anzeige

Kommentare zum Rezept

Hier könnte dein Kommentar stehen ...
Noch nicht eingeloggt?

Hier könnte dein Kommentar stehen :-)

Login