Rezept Impossibly Easy Breakfast Bake

Betty Crockers crowd size

Impossibly Easy Breakfast Bake
Noch mehr leckere Rezepte
Dieses Rezept:
Melden
Drucken
Kochbuch
Favorit
Bearbeiten
2
Kommentare
(0)
Dieses Rezept:
Melden
Drucken
Kochbuch
Favorit
Bearbeiten

Rezeptinfos

Schwierigkeitsgrad
leicht

Zutaten

2 pkgs
Bulk Pork sausages (12 oz each)
1
medium bell pepper (chopped)
1
medium onion, chopped
3 cups
frozen hash browns
2 cups
shredded cheddar cheese
1 cup
Bisquix
2 cups
Milk
1/4 tsp
pepper
4
eggs

Zubereitung

  1. 1.

    Heat oven to 400°F. Grease rectangular baking dish, 13x9x2 inches. Cook sausage, bell pepper and onion in 10-inch skillet over medium heat, stirring occasionally, until sausage is no longer pink; drain. Stir together sausage mixture, potatoes and 1 1/2 cups of the cheese in baking dish.

  2. 2.

    Stir Bisquick mix, milk, pepper and eggs until blended. Pour into baking dish

  3. 3.

    Bake uncovered 40 to 45 minutes or until knife inserted in center comes out clean. Sprinkle with remaining cheese. Bake 1 to 2 minutes longer or just until cheese is melted. Cool 5 minutes.

  4. 4.

    Variation: if you would rather make a smaller recipe using a 9-inch pie plate, cut all ingredient amounts in half and bake 30 to 35 minutes

Dieses Rezept:
Melden
Drucken
Kochbuch
Favorit
Bearbeiten
Rezept bewerten:
(0)
Anzeige
Anzeige

Kommentare zum Rezept

karlchen
Rezept und Bild abgekupfert

Das Original gibt es hier

nika
. . . . . ... ... .. . . . . .

Ja, das ist doch deutlich

Noch nicht eingeloggt?

Hier könnte dein Kommentar stehen :-)

Login