Rezept Maple, Honey Pumpkin Pie (with Coconut Milk)

This rich, deliciously spiced pumpkin pie contains luscious coconut milk, and is sweetened with honey.

Noch mehr leckere Rezepte
Dieses Rezept:
Melden
Drucken
Kochbuch
Favorit
Bearbeiten
0
Kommentare
(0)
Dieses Rezept:
Melden
Drucken
Kochbuch
Favorit
Bearbeiten

Rezeptinfos

Portionsgröße
8
Schwierigkeitsgrad
leicht

Zutaten

450 g
Pumpkin Puree
300 ml
Coconut Milk
3 pc
Eggs
1 tsp
Ginger
1 tsp
Cinnamon
1/2 tsp
Salt
60 ml
Honey
60 ml
Mapple Syrup (or double the quantity of Honey)
1
Pie Crust

Zubereitung

  1. 1.

    Have your pie crust rolled out and in the pie tin. Preheat the oven to 190 degrees.

  2. 2.

    Mix all of the ingredients together in a medium size bowl (if you just boiled or steamed the Pumpkin, put the pieces with all the ingredients) and make a puree using a mixer

  3. 3.

    Put the puree in the pie crust

  4. 4.

    Place in the middle of the oven and bake until the center is set (it will still seem quivery, like gelatin, when you nudge the pan). 45 minutes to 1 hour is the usual time. Let cool completely and then refrigerate. Enjoy!

Dieses Rezept:
Melden
Drucken
Kochbuch
Favorit
Bearbeiten
Rezept bewerten:
(0)

Rezeptkategorien

Anzeige
Anzeige

Kommentare zum Rezept

Hier könnte dein Kommentar stehen ...
Noch nicht eingeloggt?

Hier könnte dein Kommentar stehen :-)

Login