Rezept Penne Carbonara

The best ever Carbonara you will make.

Bonus: It is sooooo easy - even Isy could make it ;-))

Penne Carbonara
Noch mehr leckere Rezepte
Dieses Rezept:
Melden
Drucken
Kochbuch
Favorit
Bearbeiten
0
Kommentare
(0)
Dieses Rezept:
Melden
Drucken
Kochbuch
Favorit
Bearbeiten

Rezeptinfos

Portionsgröße
4
Schwierigkeitsgrad
leicht
Zeit
30 bis 60 min Zubereitung
30 bis 60 min Dauer

Zutaten

500 g
Penne or Fettucini
1
kleine Zwiebel
1-2
Knoblauchzehen
Olivenoil
10 Scheiben
Pancetta (oder Speck)
5
Eigelb
100 ml
Frisch gemahlener Pfeffer

Zubereitung

  1. 1.

    Cook the penne in salted boiled water until al dente.

  2. 2.

    Meantime slowly fry the chopped garlic & onion in a little olive oil. Add the cut up pancetta and fry until crispy; & leave aside.

  3. 3.

    In a bowl, whip up the egg yolks, cream & half the cheese.

  4. 4.

    When the pasta is cooked, drain it & then immediately toss through the egg micture and pancetta.

  1. 5.

    Season to taste & serve with remaining cheese

  2. 6.

    Bon Appetit

Dieses Rezept:
Melden
Drucken
Kochbuch
Favorit
Bearbeiten
Rezept bewerten:
(0)

Rezeptkategorien

Anzeige
Anzeige

Kommentare zum Rezept

Hier könnte dein Kommentar stehen ...
Noch nicht eingeloggt?

Hier könnte dein Kommentar stehen :-)

Login