Rezept Red Cabbage-Rotkohl

This is a sweet with a tiny hint of sour cabbage which tastes really good to any kind of roast as well as turkey,duck and goose.

Noch mehr leckere Rezepte
Dieses Rezept:
Melden
Drucken
Kochbuch
Favorit
Bearbeiten
0
Kommentare
(0)
Dieses Rezept:
Melden
Drucken
Kochbuch
Favorit
Bearbeiten

Rezeptinfos

Portionsgröße
4
Schwierigkeitsgrad
leicht

Zutaten

1 Can or Glass(about 1lb)
Red Cabbage-if you can find it use Apple red cabbage
1
diced Onion
1 Cup
Red Wine
1 Cup
Apple Juice or Broth
1
shredded Apple
Some
Vinegar if desired

Zubereitung

  1. 1.

    Melt butter in pot,add onions sauté for abou2 min. then add sugar and let brown.Then add Cabbage,liquids and apple.Cook until the cabbage has the desired consistency.If more sourness is desired just add some Vinegar.

Dieses Rezept:
Melden
Drucken
Kochbuch
Favorit
Bearbeiten
Rezept bewerten:
(0)

Rezeptkategorien

Anzeige
Anzeige

Kommentare zum Rezept

Hier könnte dein Kommentar stehen ...
Noch nicht eingeloggt?

Hier könnte dein Kommentar stehen :-)

Login