Rezept Scherpe kip

Lievelingsrecept van....................

Scherpe kip
Noch mehr leckere Rezepte
Dieses Rezept:
Melden
Drucken
Kochbuch
Favorit
Bearbeiten
0
Kommentare
(0)
Dieses Rezept:
Melden
Drucken
Kochbuch
Favorit
Bearbeiten

Rezeptinfos

Schwierigkeitsgrad
leicht

Zutaten

1 pakje
Babi Pangang van Conimex
2 St.
Kipfilet (ca. 300 gram)
1 eetlepel
Ketjap
3 eetlepels
olijfolie

Zubereitung

  1. 1.

    Snijdt de kipfilet in dobbelsteentjes. Maak de marinade an met de ketjap en de olifolie. Laat de kip ongeveer 1 uur in de marinade staan.
    Daarna bak je de kip op hoog vuur knapperig en gaar.
    Nem 300 ml water en voeg hier de inhoud van het zakje Conimex saus aan toe. Als de kip knapperig en gaar is, voeg je het saus mengsel toe en laat je het geheel nog 2 minuten suderen.
    Lekker met rijst, kroepoek en erwtjes.

Dieses Rezept:
Melden
Drucken
Kochbuch
Favorit
Bearbeiten
Rezept bewerten:
(0)
Anzeige
Anzeige

Kommentare zum Rezept

Hier könnte dein Kommentar stehen ...
Noch nicht eingeloggt?

Hier könnte dein Kommentar stehen :-)

Login